Fri frakt över 995 kr – Snabb leverans

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pankopanerad rödspätta med spenat- och bönsauté

Ingredienser

  • Rödspättafile – 600 g
  • Ägg – 1 st
  • Pankoflagor – 3 dl
  • Smör
  • Squash – 1 st
  • Schalottenlök – 1 st
  • Rapsolja – 2 msk
  • Stora vita bönor – 100 g
  • Spenat – 100 g
  • Vitvinsvinäger – 2 msk
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Potatis – 400 g
  • Palsternacka – 200 g
  • Mjölk – 3 dl
  • Smör – 3 msk

Instruktioner

Spenat- och bönsauté: Skär squashen i tärningar, finhacka schalottenlöken och fräs i rapsoljan. Vänd ner de vita bönorna och spenaten. Tillsätt vitvinsvinäger. Smaka av med salt och vitpeppar. Potatis- och palsternackspuré: Koka potatisen och palsternackorna mjuka. Pressa genom potatispress. Tillsätt mjölken. Vispa i smöret och smaka av med salt och vitpeppar. Vänd rödspättafiléerna först i uppvispat ägg sedan i pankoflagor. Stek i smör.R

Dela receptet:

Facebook
Twitter
Pinterest
Print Friendly, PDF & Email

Fler goda recept